Hvalpetræning:

Hvalpetræning - Jeanettes HundeskoleTræningsdatoer:

Mandag d. 7/3 – 14/3 – 21/3 – 28/3 – 4/4 – 11/4.

– Aflyser jeg en dato, bliver erstatnings datoen d. 25/4 -.

Tid: kl. 17.00 – 18.30

Træningsplads:

Uvelse Fritidscenter Gørløsevej 6 A 3550 Slangerup.

Infoaften:

Fredag d. 4. marts kl. 18.00 – ca. kl. 20.30 Infoaftnen er obligatorisk og derved indregnet i prisen.

Sted:

– Hos dig og måske med din familie –

Infoaftenen holdes online, her snakker vi bla. om, hunden bidder, springer op, renlighedstræning, de emner som er med til, at I får en god start.

Du vil på mail modtage et link fredag d. 4. marts som du trykker på, jeg er på fra kl. 17.30 det bliver så hyggeligt. – vejledning medfølger

OG SÅ HAR VI DA FRIKVARTER, hvis du ønsker det, samt at familien er hjertelig velkommen. Vi har dog nogle retningslinjer vi skal overholde, jeg er løbende i kontakt med Politiet. 

Samt er I udfordret undervejs er du/I velkommen til at sende mig en sms, og så vil jeg ringe tilbage. For at du/I får den bedste start som muligt.

 

Pris for 6 x 1 1/2 times træning, samt en Infoaften 1200.00kr som afregnes kontant når vi ses d. her bedes du også medbringe vaccinations bevis samt forsikringspolice. – Jeg forventer ikke at din hvalp er færdig vaccineret –

På kurset Hvalpetræning får vi styr på Øjenkontakten, Indkald, Plads, Fod….. Alle de basale ting, som bare bør være i orden, så bliver det hele meget sjovere.

Til første træning, har de fleste for få godbidder med, så sørg for at have godt med gode godbidder med. Husk det er hunden der bestemmer om de er gode nok. Smiler.

Et bud på RIGTIG gode godbidder kunne være Andekød, Kyllingekød, Fiskefrikadeller ( Jeg får 110 godbidder af en Fiskefrikadelle til mine Golden Retriever piger), Frikadeller, Kødpølse, Kogt Lever – Kogt lever der har været en tur i ovnen. Mulighederne er mange.

Samt husk, Vand, drikkeskål, halsbånd eller sele, en ca. 2 meter Line, Godbids taske (til at have godbidderne i), Prutteposer.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på Tlf: 20471323 eller send mig en mail [email protected]

0 out of 10 filled

Hundeejer:

Om din hund:

0 out of 10 filled

Sidst opdateret af .