Hundetræning med kærlighed og respekt.

 

Jeg er uddannet hos Dansk Kennel Klub, Hund og Træning, DGI samt er løbende på kurser og Foredrag. Hvis du vil læse mere om hvalpetræning, kan du klikke dig ind her.

 

Jeanette Harboe Mine uddannelser:

Jeg startede som Hvalpeinstruktørelev hos Erik Martinussen i Hundeklubben Lyngby 2006.

Her tog jeg Dgi’s grunduddannelse for hvalpe instruktører.

Herefter:

DGI’s hvalpe motivation v/Nicholas Lundgren.

DGI’s  Kursus. Hundens drifter v/Kaare Dalslet.
DGI’s Sporkursus v/Kaare Dalslet.
DGI’s Grundlæggende og videregående hundemassage kursus.
DGI’s Kursus: Dogdancing v/Emmy Simonsen.

I 2008 startede jeg i Dansk Kennel Klub. Her har jeg følgende Uddannelser:

DKK’s basis kursus.
DKK’s adfærds og håndteringskursus.
DKK’s opdrætter uddannelse.
DKK’s opdrætter (overbygning).
DKK’s Hvalpe/hvalpefortsætter instruktør uddannelsen.

Elev hos Erling Olsen.
DKK’s almene efteruddannelse.
DKK’s Rally Instruktør.
DKK’s Mentalbeskriver.
DKK’s Før du køber hund.

DKK’s Klikker Instruktør Uddannelse v/Christina Ingerslev.

DKK’s Almene efteruddannelser.

Samt:

Ulve seminar v/Freddy Worm Christiansen.

Herudover nyder jeg at videreuddanne mig indenfor alt hvad der har med hunde at gøre. (Jeps jeg er en NØRD, jeg ved det, og jeg nyder det).

En stor tak fra hele mit hjerte skal gå til Erik Martinussen, for at han åbnede denne vidunderlige hunde-verden for mig.

– Jeanette

 

Hundetræning Nordsjælland - Jeanettes HundeskoleHundetræning Nordsjælland - Jeanettes HundeskoleHundetræning Nordsjælland - Jeanettes Hundeskole

Jeg er blevet opfordret til at skrive et lille indlæg på denne hjemmeside, og det gør jeg gerne, når sagen drejer sig om en så dygtig og kompetent instruktør, som Jeanette.

Jeg mødte Jeanette første gang i foråret 2013, hvor Jeanette stod for Rally træningen på Dansk Kennel Klub’s plads i Helsinge. Det første indtryk jeg fik af Jeanette var, at hun var enormt engageret. Det var tydeligt, at Jeanette elskede at instruere og brændte for at videregive sin store erfaring. Det var tydeligt for os kursister, at såfremt vi ønskede fremgang i træningen, så var mantraet “at være fokuseret på opgaven”. Hvordan kommer vi – min hund og jeg – frem til den næste opgave, og hvordan udfører vi den stillede opgave?

Det skal lige nævnes, at jeg selv har 35 års erfaring som hundetræner, og jeg bilder mig ind, at jeg ved, hvad der skal til for at blive en god instruktør, og der er for mig ingen tvivl om, at Jeanette besidder disse egenskaber til fulde.

Men tilbage til det med at være fokuseret på opgaven. Er man ikke koncentreret og altså fokuseret på det samarbejde, som nødvendigvis skal etableres mellem hunden og en selv for at få det fulde udbytte, så kan man lige så godt “nøjes” med en luftetur, idet både hunden og en selv vil have det bedre hermed.

Tilbage til Jeanette og hvorfor hendes træningsmetoder virker så godt, så skyldes det altså, at både hund og menneske er “på” med det samme og fuldt koncentreret om at lykkes. her er der ikke noget med at gå og spekulerer på, hvad middagen skal bestå af, år man kommer hjem fra træning eller at gå og planlægge et vigtigt møde til i morgen på arbejdet.

Et andet element som Jeanette bringer i anvendelse i sin hundetræning er de såkaldte 3 k’er. Kærlighed, Konsekvens og Kontakt. Kærligheden kommer til udtryk i en allestedsnærværende omsorg fra Jeanettes side overfor alle på pladsen både hunde og mennesker, og der bliver deltagende spurgt ind til, om noget er uklart eller svært forståeligt. Konsekvens har jeg allerede været inde på. Med andre ord “når vi træner”, så træner vi og lader alt andet ude! Kontakten er det punkt, hvorom det hele drejer sig. Fuldt fokus og bevisthed om hvor man selv befinder sig på et hvilket som helst tidspunkt, er et must, og Jeanette er med sin entusiasme med til at inspirer alle til at gøre deres bedste.

Jeg ønsker Jeanette al mulig held og lykke fremover med sin egen Hundeskole.

De kærligste hilsner

Unika og Jan

 

Sidst opdateret af .

2 Responses

 1. Kirsten christensen
  | Reply

  Kære Jeanette. Et møde med dig som hundetræner, har været det bedste der er sket for mig, og min hund Coco….Du er dygtig, stille og rolig, og meget ansvarsbevidst… Fremover vil du blive anbefalet via Facebook og andre medier…..Stort tillykke med din nye hjemmeside…Håber på godt samarbejde de kommende uger….Vuff fra Farum Kisser og Coco…..

 2. Tina Halling
  | Reply

  Kære Sødeste Jeanette
  Allerførst Hjertelig tillykke med Din hundeskole, jeg ønsker for Dig, at det vil blive ren fornøjelse at træne alle de mange hunde som trænger og eller som blot nyder at kunne få lov at være med på et af dIne hold – jeg vil med glæde henvise mine små 🙂 <3 dernæst vil jeg sige at alle Dine anstrengelser for et godt resultat for denne side, virkelig er lykkedes så smukt – alt det bedste til Dig søde <3 kram fra mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *