Få den bedste start med din hund med hvalpetræning og socialisering hos Jeanettes Hundeskole på Fyn. Du kan starte til hvalpetræning, når din hvalp er 9 uger. Her lærer du at læse din hvalp, og din hvalp lærer at læse dig. Det er i lige så høj grad føreren, som det er hvalpen, der er på skolebænken. Det er så nemt som hund og menneske at tage fejl af hinandens signaler, men vi kan lære det med teori og øvelse. 

Træn din hvalp: 7 kursusgange for 1000,00 kr. 

Hele familien er velkommen – det forøger ikke prisen, men giver jer alle den samme viden.

 

På hvalpetræningskurset lærer du (og din hund)

 • At læse din hunds sprog og signaler
 • At skabe kontakt og fundament for læring
 • At få din hund til at komme, når du kalder
 • At gå pænt uden at trække
 • Mødet med andre hunde og deres ejer 
 • Leg og selvbeherskelse
 • Følge, plads, fod, sit og dæk
 • Frikvarter

På holdene er der både små racer og store racer. Det er vigtigt, at hvalpene møder hunde, der ser anderledes ud end dem selv – og lærer at omgås andre hunde. Så bliver det hele meget nemmere, når de er fuldvoksne ♥

Hvalpene kan starte til hvalpetræning, når de er 9 uger. Det er en ung alder, men det er netop her i socialiseringsperioden, at hvalpen er mest modtagelig for læring og nye indtryk. Så længe vi ikke går over hundenes grænser, men ser og møder dem, hvor de er, så bliver det en rar oplevelse for både hvalp og ejer. Hunde er fyldt med følelser – ligesom os.

Introaften med teori er en del af pakken

Inden den første træning med hvalpene, holder jeg et online intromøde. Her vil jeg sætte fokus på teorien bag hvalpetræning, give brugbare tips og fremhæve de klassiske begynderfejl, så vi kan få dem af vejen, inden hundene mødes første gang. 

Familien omkring hvalpen er velkomne til at deltage i introaften og til hundetræning. Det kan være gavnligt for både hund og mennesker, at flere kender rutinerne. Det koster ikke ekstra at have familie, hundelufter eller hundepasser med på sidelinjen.   

Hvalpetræning Fyn

Hvalpetræningen hos Jeanettes Hundeskole finder sted på Fyn. Vi træner i Skallebølle der ligger ved Vissenbjerg. Vi tilbyder både hold om formiddagen og om aftenen, så du har mulighed for at tilmelde dig det hold, der passer dig bedst. Se de præcise adresser på vores træningspladser i Skallebølle.

 • Målgruppe: Hvalpe mellem 9 uger og 5 måneder
 • Kursus: 6 x 1 gange træning + ca. 2 ½ gange introaften med indlæringsteori og tips til en god start med hvalpen. 
 • Pris: 1000,00 kr.
 • Hele familien er velkommen – det forøger ikke prisen, men giver jer alle den samme viden.
 • Vaccine: Alt efter hvor gammel hvalpen er, når den starter, forventer vi ikke, at den er færdigvaccineret.
 • Evt. klikker. Det er ikke et krav at bruge klikker, men en mulighed.

Har du spørgsmål, så ring eller skriv til os på Tlf: 20471323 eller Mail: [email protected]

Vi hedder Jeanette og Per, vi bider ikke – du ringer eller skriver bare 🙂

Se holdstart og tilmeld dig nedenfor

 

 

Træningsdatoer for hold 7. – På dette hold er der 6 pladser tilbage 

Lørdag d. 10/8 – 17/8 – 24/8 – 31/8 – 7/9 – 14/9

– Aflyser vi en af ​​træningsgangene, vil erstatningsdatoen blive lørdag d. 21. september –

Tid: kl. 10.15 – 11.15

Træningsplads: Odensevej 145 Skallebølle 5492 Vissenbjerg

Introaften:
Torsdag d. 8. august kl. 18.00 – ca. 20.30
Introaftenen er obligatorisk og derved indregnet i prisen.

Denne aften holdes online, så du vil modtage et link på mail torsdag d. 8. august som vi aktivere kl. 17.50 det bliver så hyggeligt.

OG SÅ HAR VI DA FRIKVARTER, hvis du ønsker det, samt at familien er velkommen.

Er du udfordret undervejs er du velkommen til at sende mig en sms, og så vil jeg ringe tilbage. For at du/I får den bedste start som muligt.

Pris for 6 x 1 gange træning, samt en Introaften 1000.00kr som afregnes kontant eller overføres til et konto nr. du vil få tilsendt inden opstart. Her bedes du også medbringe vaccinations bevis samt forsikringspolice.

Hele familien  er velkommen – det forøger ikke prisen, men giver jer alle den samme viden.

ØNSKER DU EN PLADS PÅ DETTE HOLD, SÅ RING ELLER SKRIV TIL OS PÅ TLF: 20471323

 

Træningsdatoer for hold 8.

Lørdag d. 10/8 – 17/8 – 24/8 – 31/8 – 7/9 – 14/9

– Aflyser vi en af ​​træningsgangene, vil erstatningsdatoen blive lørdag d. 21. september –

Tid: kl. 11.30 – 12.30

Træningsplads: Odensevej 145 Skallebølle 5492 Vissenbjerg

Introaften:
Torsdag d. 1. august kl. 18.00 – ca. 20.30
Introaftenen er obligatorisk og derved indregnet i prisen.

Denne aften holdes online, så du vil modtage et link på mail torsdag d. 1. august som vi aktivere kl. 17.45 det bliver så hyggeligt.

OG SÅ HAR VI DA FRIKVARTER, hvis du ønsker det, samt at familien er velkommen.

Er du udfordret undervejs er du velkommen til at sende mig en sms, og så vil jeg ringe tilbage. For at du/I får den bedste start som muligt.

Pris for 6 x 1 gange træning, samt en Introaften 1000.00kr som afregnes kontant eller overføres til et konto nr. du vil få tilsendt inden opstart. Her bedes du også medbringe vaccinations bevis samt forsikringspolice.

Hele familien  er velkommen – det forøger ikke prisen, men giver jer alle den samme viden.

ØNSKER DU EN PLADS PÅ DETTE HOLD, SÅ RING ELLER SKRIV TIL OS PÅ TLF: 20471323

 

 

 

[tabel-id=1 /]

Hvorfor hvalpetræning?

Når hvalpen flytter ind hos sin nye familie, vil den ofte være 8 uger gammel. Den socialisering/miljøtilvænning ( at møde nye mennesker, køre bil, høre diverse husholdningsmaskiner osv. ), der er startet hos opdrætteren, bør fortsættes. Hvalpen er mest åben over for nye ting fra den er ca. 3 uger gammel og frem til ca. 12 uger. Selvfølgelig kan hunden også efter den tid lære en masse, men hvalpen er i den tidlige periode i en vis grad frygtløs. De ting, den oplever nu, lægger en godt og solidt fundament for hunden, så det ikke bliver en hund, der resten af ​​livet vil være frygtsom og have svært ved at tage de nye ting, den møder på livets vej. Det er også vigtigt, at hvalpen lærer at kommunikere med andre hunde i forskellige aldre, farver, størrelser og som måske siger lyde, som kan misforstås (f.eks. hunde med meget flade næser, der kan lyde lidt, som de grynter, når de trækker vejret).

 

Hvad er hvalpetræning?

Til hvalpetræning skaber vi “bånd” mellem din hvalp og dig. Ved hjælp af leg og belønninger bliver du det bedste og mest interessante i hele verden for din hvalp. Derved bliver hvalpen motiveret for at være sammen med dig, og senere “arbejde” sammen med dig.

Med hvalpetræning lærer hvalpen at omgås andre hundehvalpe ved at lege. Men legen skal altid være kontrolleret af instruktøren i holdet og af ejeren, idet ikke alle hvalpe kan magte det samme.

F.eks. er nogle hvalpe lidt forsigtige og skal være sammen med andre forsigtige hvalpe. Andre er så små, at det vil være for risikabelt at sætte dem sammen med “bulderbasser” osv. Så her hjælper instruktøren dig med at lære at læse din hvalps signaler, og hvordan du bedst støtter din hvalp. Det kan du så tage med dig videre ud i den store verden, hvor hvalpen langsomt skal lære at begå sig.

 • Til hvalpetræning har du en instruktør til at besvare spørgsmål om ting, som du uvægerligt vil støde på, når den lille nye hvalp udvikler sig.
 • Til hvalpetræning starter der også op med små øvelser, som er startet på hvalpens egentlige “uddannelse”. Det er f.eks. at vænne sig til at gå i snor og gå pænt i snoren. Det er her, man starter med at lære hvalpen at komme, når der bliver kaldt på den, selvbeherskelse og at styrke din hvalps selvtillid mm
 • Til hvalpetræning lærer man om forskellige former for belønninger, og hvordan de skal bruges til at virke bedst. Her bliver træningen til en leg. <3
 • Til hvalpetræning vil der også indgå øvelse i at få kigget på tænder, at blive rørt på poterne, at få tjekket ører osv.

 

Hvem kan deltage til hvalpetræning – hund/menneske?

 • Hvalpe mellem 8 uger og ca. 5 måneder uanset race og køn, men som er vaccineret minimum første gang (som oftest sker hos opdrætteren). Når hvalpen er mellem 4-7 måneder, kan den starte til unghundetræning .
 • Hvalpens menneske, som deltager med hvalpen, skal være fyldt 9 år, men alle i familien – også babysitter/hundelufter – er velkomne til at være med på sidelinjen. Det kan de lære rigtig meget af.

 

Hvem kan ikke deltage?

 • Hvis din hvalp hoster, har dårlig mave eller på anden måde er sløj, må den ikke komme af hensyn til de andre hvalpe, på grund af en evt. smitterisiko.


Det skal du medbringe

 • Halsbånd eller sele – det er op til dig. 
 • En god linje. Gerne en på 1,5 – 2 meter.
 • Drikkeskål og vand.
 • Prutteposer.
 • Et håndklæde.
 • Evt. legetøj til belønning ( Hvis du bruger det! ).
 • Masser af rigtig gode godbidder, som hvalpen nemt kan sluge ( f.eks. små stykker andekød, kylling, eller fiskefrikadeller ).
 • En godbidstaske/mavebæltetaske, så dine godbidder er nemme og hurtige at få fat i.
 • Din hunds forsikringspolice samt vaccinationsattest.
 • Betaling opkræves første træningsgang: 1000 kr. 6 x træning af 1 gang, samt ca. 2 ½ timers obligatorisk teori. Beløbet bedes betalt kontant eller mobilepay. 

 

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvornår er det bedst at starte hvalpetræning? Det er et godt tidspunkt at starte med hvalpetræning, når hunden er mellem 8 uger og 5 måneder, hvor hvalpen er meget modtagelig for læring. De fleste dyrlæger anbefaler, at starte træningen allerede ved 8-ugers alderen, når hvalpen lige er kommet til at sidde nye hjem og har fået første vaccination. Så får man taget hul på gode vaner sammen og får en god start.   

Hvor lang tid tager det at træne en hvalp? Det er svært at præcisere tid på, hvor længe det tager at træne en hvalp. For nogle hvalpe er et hvalpetræningskursus på 6 gange fint til at få en god start med sin hund. For andre kan det være en god idé at fortsætte i unghundetræning. Det vigtigste er at være tålmodig og aflæse hundens signaler, da træningen også kan overstimulere hvalpen. 

Hvornår lærer hvalpen bedst? Hvalpen lærer bedst, når den er mellem 8 uger og 12 uger. Her er hvalpen i den såkaldte socialiseringsperiode, hvor den er meget modtagelig for læring og nyt indtryk. Det betyder, at du kan begynde at træne hvalpen, lige så snart du har fået det hjem. 


Anmeldelser af Hvalpetræning

5 ud af 5
Baseret på 23 anmeldelser af kurset

Vores glade kursister kommer blandt andet fra: Assens, Skallebølle, Odense, Svendborg, Nyborg, Søndersø, Glamsbjerg, Middelfart, Nørre Aaby, Bogense, Ringe, Strib, Vissenbjerg, Faaborg, Fredericia, Vejle, Kolding samt mange andre smukke byer, om vi er taknemmelig, ja da, Hvalpetræning, det at få en god start, det er bare så vigtigt. <3

Sidst opdateret af .