Se udtalelser fra vores kursister.

Du kan sende os din, ved at udfylde kommentarfeltet herunder:

Sidst opdateret af .

18 Responses

 1. Tina Seligmann
  | Reply

  Dejligt at se at du nu har åbnet egen hundeskole. Hundetræning for og med “Krop og sjæl” 🙂 Jeg har lært så meget fra dig om kropssprog, og glade hunde, og vil nok for altid bruge rally som “slap-af” træning til mine jagt- og markprøvehunde. Du ønskes alt mulig held og lykke – jeg glæder mig til at komme til træning igen. Hilsen Tina Seligmann, Gia’s Golden

 2. Bethina højby
  | Reply

  Jeanette er en pragtfuld træner med altid dejligt humør blandet med masser af professionelhed.
  Jeg nyder at træne hos jeanette og er også på vej med begge hunde igen nu.

 3. Merete Holmer-Bretlau
  | Reply

  Jeanette er en super hundetræner som altid har tid til at lytte og give gode råd. Jeanette er meget entusiastisk og altid i et dejligt humør. Coco og jeg glæder os til at starte op igen i den nye sæson.

 4. Jacob Svendsen
  | Reply

  Kære søde Jeanette, Tillykke med den meget flotte hjemmeside, og tusinde tak for al den positive energi du giver til Ezno og mig, vi har haft en del kurser hos dig og er meget glade for den måde du lærer os at lystre og udføre de opgaver du giver os, vi vil glæde os meget til at deltage i dine kurser fremover og vil sige til alle der endnu ikke har været på nogen af Jeanettes kurser, prøv det hun er helt fantastisk og får alt det bedste frem i os begge to.
  Kærlig hilsen Jacob

 5. Tina
  | Reply

  Jeanette er den bedste hundetræner jeg nogensinde har haft.
  Før jeg startede hos Jeanette har jeg gået til træning med min berner sennen tæve i berner klubben siden hun var 12 uger. jeg valgte efter 2 år at stoppe i berner kubben, da jeg følte at der ikke rigtig skete noget, plus at Freja har været meget oppe at køre og de gav ikke rigtige nogle råd og redskaber. Efter jeg er startet hos Jeanette har jeg fået en mere glad og afslappet hund. nu har jeg gået hos Jeanette i 3 måneder og jeg har fået mod på at skulle til en prøve på et tidspunkt. Jeanette får dig til at føle dig godt tilpas i hendes selskab, og har du spørgsmål så bare spørg hende, og hun svarer med glæde på dem. Jeg har to gange fået ene undervisning af Jeanette og det vil jeg fortsat blive ved med. Knus Tina og Freja

 6. pia kau
  | Reply

  Jeanette er en af de bedste og dygtigste hundetræner jeg har mødt
  Hun er utrolig dygtig til at lære fra sig og undervise i positive træningsmetoder,
  og hun besidder også en kæmpe stor viden om hunde og hundeadfærd
  Jeanette er også fantastisk til at håndtere både hunde og deres ejere, og hun
  engangerer sig dybt i den enkelte hund og ejer.
  jeg har haft utrolig stor glæde af at træne hos Jeanette, når alt dette er sagt, så vil jeg lige sige
  at Jeanette er et utroligt dejligt menneske der gennem sin dygtighed og altid fantastiske
  dejlige humør og indstilling til tingene .
  hilsen
  pia og Gambler

 7. Dorte Valentin
  | Reply

  Vi er så glade for at have fundet dig Jeanette.
  Den bedste hunde træner.
  Du har været og er stadigvæk en stor hjælp for os.
  Tusinde tak for dig

 8. annette
  | Reply

  så blev vi færdige med andet hold hundetræning hos Jeanette.
  (har gået der før med en anden hund)
  Kund og jeg takker for dejlig træning og samvær med de andre på holdet. Jeanette er sød og meget tålmodig. og der er altid tid til den enkelte og deres hunde. så kom bare og meld jer til.
  Det eneste kund syntes var lidt øv er frikvateret. ha ha han syntes de er for korte.
  kom glad.
  annette og knud.

 9. Helle Nexø Husum
  | Reply

  Det har været en ganske særlig og dejlig oplevelse at gå til hundetræning hos dig, søde Jeanette. Du har så meget kærlighed til både hundene og dit job, og det mærker man.
  Vores varmeste anbefaling til alle, der leder efter den BEDSTE hundeskole, man kan tænke sig.
  En god start på livet for en lille nye hvalp, hvor der bliver taget hensyn til dens helt specielle personlighed.

  Torben & Helle

 10. Chastine
  | Reply

  Det har været helt fantastisk at træne hos dig, du er bare mega dygtig og vi glæder os til at træne hos dig igen med den næste aussie hvalp.

  Nicolai og Chastine

 11. Lars Heldgaard
  | Reply

  Lui og jeg har netop afsluttet hvalpekursus/træning hos Jeanette. Det var en god oplevelse, Jeanette er altid i godt humør og hendes ligefremme og venlige stil fortjener ros. Jeanettes træning foregår altid i en god og venlig atmosfære – det har en afsmittende effekt på både hunde og mennesker. Herudover er Jeanette dygtig og professionel – hun ved, hvad hun taler om. Du kan altid få et godt råd – alt i alt kan jeg varmt anbefale Jeanettes Hundeskole til andre.

 12. Danni Hauerslev-Lottes
  | Reply

  Vi har været på både hvalpehold og unghundehold hos Jeanette, og begge hold har været så fantastiske. Jeanette er en rigtig dygtig træner, der forstår at udfordre både ejere og hunde med en masse spændene øvelser, som styrker båndet mellem hund og ejer. Vi glæder os til næste hold vi skal med til.

 13. Toke Fredlev
  | Reply

  Meget professionel tilgang og ekstremt stort engagement og viden om hunde. Her har man chancen for at få en veltrænet hund samt et meget tætknyttet bånd til hunden! Man lærer en masse hvis man også selv viser bare lidt engagement!
  God tid til alle hunde og alle spørgsmål.

 14. Erik Amhild/Anne Frederiksen
  | Reply

  Vi har været på hvalpehold og er super glade for det. Jeanette er en meget positiv og dybt engageret træner, og kommer også med gode forslag til træningen derhjemme 👌Det er hendes hjerteblod at være træner, og hun er fuld af humoristisk sans og gode historier.
  Hun er god til at tage problematikker op som vi hundeejere kommer med, og giver os super gode råd, så vi bliver klædt godt på.
  Vi fortsætter helt klart på unghunde🐕holdet….det kan kun blive godt for vores Grog.
  Anne og Erik 😉

 15. Henrik og Joan
  | Reply

  Vi har deltaget på hvalpeholdet jan/feb og har været rigtig glade for en del af holdet. Vi har følt os trygge og har lært rigtig meget af Jeanette om, hvordan vi kan arbejde med vores hund, både på en seriøs og hygglig måde 😊. Det har været sjovt at være sammen med andre hundeejere og deres søde hvalpe Vi glæder os til at komme igang på unghunde holdet. 🐶

 16. Charlotte, Christian og Chloe (Golden retriever)
  | Reply

  Vi har haft fornøjelsen af, at deltage på Jeanettes hvalpehold og vi er igang på unghundeholdet nu.
  Jeanette er enormt professionel, hendes humør er altid fantastisk og det smitter meget 🙂 Hendes kendskab til hunde er rigtig stort og hun er rigtig dygtig til at dele hendes viden.
  Udover hendes store passion omkring hunde, så er hun også rigtig dygtig til at passe på ejerne – hun har altid er godt råd, hvis man fryser, bruger forkerte bevægelser eller har ondt 🙂
  Stor tak til Jeanette, vi har lært enormt meget og ser frem til at lære endnu mere!

 17. Ulla Ørskov
  | Reply

  En stor verden.

  Jeg lægger på gulvet med bolden foran mig, og prøver at få mine mennesker til at forstå, at vi skal lege med bolden……… det virker ikke til at de forstår mig……

  De rumster i gangen, og vil have mig til at tage den dumme sele på, forstår ikke helt hvorfor.
  Vi skal ud i bilen og afsted.

  Vi kommer til en stor grøn plæne og der vrimler med legekammerater, nogen er på samme størrelse som mig og nogen er meget store….. men de er alle rigtig søde og sjove at lege med.

  Åh nej, nu vil de have at jeg skal sidde pænt, det er altså ikke lige så sjovt som at lege.

  Der står en sød dame i midten, og forklare mine mennesker noget …… tror de er i skole.
  Hun forklarer dem, at jeg skal have godbidder når jeg sidder pænt, går på plads, fod og meget andet sjovt.

  Tunnelen den søde dame har med, er mega sjov at lege i, og måske ligger der en godbid gemt inde i midten, og det kan jeg jo ikke lade min næse gå forbi. De har jo selv lært mig at søge efter godbidder

  Det er lidt som om at hun kan forklarer dem, alt det jeg ikke har kunne.

  Nu har jeg leget, mine mennersker har lært en masse ting og vi er på vej hjem i bilen, efter en dejlig aften.

  Tror jeg tager mig en lille lur og drømmer om næste gang vi skal besøge den grønne plæne og den søde dame.

  Jeg vil hermed gerne takke Jeanette for at hun vil hjælpe mig med at opdrage mine mennesker, de skulle efter sigende være hundens bedste ven.

  Vuf Rosa

  ( Michael og Ulla Ørskov )

 18. Isabella
  | Reply

  Vi er meget glade for hundetræning hos Jeanette, har nu gået der i 2 år og der er stadig massere at lære.
  Jeanette er altid glad og klar med et godt råd til en given problemstilling.
  Vi hørte om hendes træning tilfældigt på en gåtur, hvor en kvinde sad og trænede øjenkontakt med sin hund.
  Hundetræning handler ikke kun om kommandoer, men især om båndet mellem hund og ejer, dette lægger Jeanette meget vægt på.
  Det skal være sjovt for hunden, og den skal have lyst til at arbejde.

  Vores hun ELSKER, at komme til hundetræning, lære noget nyt og bonus så hun mega træt bagefter 😀

  De varmeste anbefalinger, hun er en kvinde med et kæmpe hundehjerte 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *