Se udtalelser fra vores kursister.

Du kan sende os din, ved at udfylde kommentarfeltet herunder:

Sidst opdateret af .

11 Responses

 1. Tina Seligmann
  | Svar

  Dejligt at se at du nu har åbnet egen hundeskole. Hundetræning for og med “Krop og sjæl” 🙂 Jeg har lært så meget fra dig om kropssprog, og glade hunde, og vil nok for altid bruge rally som “slap-af” træning til mine jagt- og markprøvehunde. Du ønskes alt mulig held og lykke – jeg glæder mig til at komme til træning igen. Hilsen Tina Seligmann, Gia’s Golden

 2. Bethina højby
  | Svar

  Jeanette er en pragtfuld træner med altid dejligt humør blandet med masser af professionelhed.
  Jeg nyder at træne hos jeanette og er også på vej med begge hunde igen nu.

 3. Merete Holmer-Bretlau
  | Svar

  Jeanette er en super hundetræner som altid har tid til at lytte og give gode råd. Jeanette er meget entusiastisk og altid i et dejligt humør. Coco og jeg glæder os til at starte op igen i den nye sæson.

 4. Jacob Svendsen
  | Svar

  Kære søde Jeanette, Tillykke med den meget flotte hjemmeside, og tusinde tak for al den positive energi du giver til Ezno og mig, vi har haft en del kurser hos dig og er meget glade for den måde du lærer os at lystre og udføre de opgaver du giver os, vi vil glæde os meget til at deltage i dine kurser fremover og vil sige til alle der endnu ikke har været på nogen af Jeanettes kurser, prøv det hun er helt fantastisk og får alt det bedste frem i os begge to.
  Kærlig hilsen Jacob

 5. Tina
  | Svar

  Jeanette er den bedste hundetræner jeg nogensinde har haft.
  Før jeg startede hos Jeanette har jeg gået til træning med min berner sennen tæve i berner klubben siden hun var 12 uger. jeg valgte efter 2 år at stoppe i berner kubben, da jeg følte at der ikke rigtig skete noget, plus at Freja har været meget oppe at køre og de gav ikke rigtige nogle råd og redskaber. Efter jeg er startet hos Jeanette har jeg fået en mere glad og afslappet hund. nu har jeg gået hos Jeanette i 3 måneder og jeg har fået mod på at skulle til en prøve på et tidspunkt. Jeanette får dig til at føle dig godt tilpas i hendes selskab, og har du spørgsmål så bare spørg hende, og hun svarer med glæde på dem. Jeg har to gange fået ene undervisning af Jeanette og det vil jeg fortsat blive ved med. Knus Tina og Freja

 6. pia kau
  | Svar

  Jeanette er en af de bedste og dygtigste hundetræner jeg har mødt
  Hun er utrolig dygtig til at lære fra sig og undervise i positive træningsmetoder,
  og hun besidder også en kæmpe stor viden om hunde og hundeadfærd
  Jeanette er også fantastisk til at håndtere både hunde og deres ejere, og hun
  engangerer sig dybt i den enkelte hund og ejer.
  jeg har haft utrolig stor glæde af at træne hos Jeanette, når alt dette er sagt, så vil jeg lige sige
  at Jeanette er et utroligt dejligt menneske der gennem sin dygtighed og altid fantastiske
  dejlige humør og indstilling til tingene .
  hilsen
  pia og Gambler

 7. Dorte Valentin
  | Svar

  Vi er så glade for at have fundet dig Jeanette.
  Den bedste hunde træner.
  Du har været og er stadigvæk en stor hjælp for os.
  Tusinde tak for dig

 8. annette
  | Svar

  så blev vi færdige med andet hold hundetræning hos Jeanette.
  (har gået der før med en anden hund)
  Kund og jeg takker for dejlig træning og samvær med de andre på holdet. Jeanette er sød og meget tålmodig. og der er altid tid til den enkelte og deres hunde. så kom bare og meld jer til.
  Det eneste kund syntes var lidt øv er frikvateret. ha ha han syntes de er for korte.
  kom glad.
  annette og knud.

 9. Helle Nexø Husum
  | Svar

  Det har været en ganske særlig og dejlig oplevelse at gå til hundetræning hos dig, søde Jeanette. Du har så meget kærlighed til både hundene og dit job, og det mærker man.
  Vores varmeste anbefaling til alle, der leder efter den BEDSTE hundeskole, man kan tænke sig.
  En god start på livet for en lille nye hvalp, hvor der bliver taget hensyn til dens helt specielle personlighed.

  Torben & Helle

 10. Chastine
  | Svar

  Det har været helt fantastisk at træne hos dig, du er bare mega dygtig og vi glæder os til at træne hos dig igen med den næste aussie hvalp.

  Nicolai og Chastine

 11. Lars Heldgaard
  | Svar

  Lui og jeg har netop afsluttet hvalpekursus/træning hos Jeanette. Det var en god oplevelse, Jeanette er altid i godt humør og hendes ligefremme og venlige stil fortjener ros. Jeanettes træning foregår altid i en god og venlig atmosfære – det har en afsmittende effekt på både hunde og mennesker. Herudover er Jeanette dygtig og professionel – hun ved, hvad hun taler om. Du kan altid få et godt råd – alt i alt kan jeg varmt anbefale Jeanettes Hundeskole til andre.

Skriv et svar