Hvalpetræning på Fyn

Træningsdatoer:

– Aflyser vi en af træningsgangene, vil erstatningsdatoen blive d.   –

Tid:

kl. 9.00 – 10.30

Træningsplads:

 

Introaften:

kl. 18.00 – ca. kl. 20.30. Infoaftnen er obligatorisk og derved indregnet i prisen.

Sted:

Introaftenen holdes online, her snakker vi bla. om hunden bidder, springer op, renlighedstræning, de emner som er med til, at I får en god start.

Du vil på mail modtage et link fredag d. som jeg aktivere kl. 17.30 det bliver så hyggeligt.

OG SÅ HAR VI DA FRIKVARTER, hvis du ønsker det, samt familien er velkommen.

Samt er I udfordret undervejs er du/I hjertelig velkommen til at sende mig en sms, og så vil jeg ringe tilbage. For at du/I får den bedste start som muligt.

Pris for 6 x 1 1/2 times træning, samt en Introaften 1300.00kr som afregnes kontant eller på mobilepay d. Her bedes du også medbringe vaccinations bevis samt forsikringspolice.

På kurset Hvalpetræning får vi styr på Øjenkontakten, Indkald, Plads, Fod….. Alle de basale ting, som bare bør være i orden, så bliver det hele meget sjovere.

Til første træning, har de fleste for få godbidder med, så sørg for at have godt med gode godbidder med. Husk det er hunden der bestemmer om de er gode nok. Smiler.

Et bud på RIGTIG gode godbidder kunne være Andekød, Kyllingekød, Fiskefrikadeller ( Jeg får 110 godbidder i en Fiskefrikadelle til mine Golden Retriever piger), Frikadeller, Kødpølse, Kogt Lever – Kogt lever der har været en tur i ovnen. Mulighederne er mange.

Så husk, Vand, Drikkeskål, Halsbånd eller Sele, en ca. 2 meter Line, Godbids taske (til at have godbidderne i), Prutteposer.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på Tlf: 20471323 eller send os en mail [email protected]

For at komme tilbage til holdoversigt for hvalpetræning, klik her.

Holdet er fuldt

Sidst opdateret af .