Hvalpekurser
Hjem » Info » Jeanettes Hundeskole

Jeanettes Hundeskole

Jeanettes Hundeskole, Hundetræning i Nordsjælland.

Hundetræning med kærlighed og respekt.

Jeanettes Hundeskole. Tak fordi du kigger forbi min hjemmeside. Som du kan se, tilbyder jeg professionel og kærlig træning med succes for både store som små hunde.

Jeg går ind for de positive træningsmetoder, det skal være sjovt og motiverende at træne vores hunde.

Vi bruger ikke nej på pladsen. Tro mig, det bliver langt sjovere, når vi kun træner ud fra de positive metoder. Langt mere energi-givende.

Hverken mennesker eller hunde bliver motiverede, hvis de ikke lykkes. Hvis du er i tvivl om, efter du har været til træning, så spørg mig, hvor jeg så jeres succes.  Jeg fortæller det med glæde, der er altid succes på den ene eller anden måde. Jeg ved godt, det lyder meget positivt, men nogle gange er det bare svært selv at se det. Jeg ønsker, at både du og din hund, hver gang efter endt træning, forlader pladsen med tanken om, at i glæder jer til næste gang.
Jeanettes Hundeskole - Jeanettes Hundeskole

Hundesprog – eller hundens dæmpende signaler -mener jeg er vigtigt, at man lære at kende. Det kan skåne os for en masse uheldige situationer i hverdagen. Så min plan er at invitere en gæste-foredragsholder et par gange om året, hvor vi hygger os med emnet i ca. 3 timer. Jeg tror også, i vil glæde jer til hver eneste gang. Det er et emne jeg personligt aldrig får nok af.

Jeanettes Hundeskole er blot et navn. Hundeskolen er din, min, vores, så har du ønsker, så fortæl mig om dem. For det er kun i fællesskab, at vi bliver de allerbedste til at samarbejde om vores fælles interesse: hunden. Til nytte og glæde for jer og jeres hund.

Har du/i lyst til at hygge jer med en kop The eller Kaffe efter endt træning, så medbringer i dette. På træningspladsen i Hørsholm (Brogaarden), vil der dog være mulighed får at få dette, samt der er et toilet. Der vil dog være dage, hvor det ikke kan lade sig gøre, men det vil ikke være ret tit.  Taler vi om træning på Brogaarden, og træningen slutter kl. 17.30 hvor Brogaarden lukker, vil det heller ikke være muligt. Men ellers vil jeg altid være den sidste der forlader træningspladserne, da de er privat ejet.

 

Privat er jeg gift og har to vidunderlige børn, Nichlas på 18 år og Natascha på 23 år, samt ikke mindst, fire dejlige Golden Retriever hunde.
Jeanettes Hundeskole - Jeanettes Hundeskole
Hunde har altid betydet noget specielt for mig. Jeg tænker at hunden Lassie såede det første lille frø i mig. Lassie fulgte med i pakken da jeg som 5 årig fik min farmor og farfar, vi fulgtes altid ad, sikke et venskab.

Omkring det at blive hundetræner startede det egentligt for 9 år siden, – da jeg selv startede til træning med min hund, – og inden jeg havde set mig om var jeg selv blevet hundetræner-elev, – ja, sådan kan det gå!

Min første hund jeg fik som barn var en lille blandingshund, en hvalp der blev købt hos den lokale gartner, – vi skulle egentligt bare købe en blomst til min farmor. :-)

Som omkring 15 år alderen anskaffede jeg mig en Schæferhund, herefter har jeg haft en blandings Labrador, en Sankt Bernhard samt en Collie.
Da vores Collie blev 9 år valgte vi at købe en hund mere, det blev en Golden Retriver, – og ja nu har vi fire skønne Golden Retriever piger. To af mine hundepiger går jeg selv til Rally Lydighedstræning med. Jeg nyder det når hunde pigerne og jeg tager til hundetræning.

Mine uddannelser:

Jeg startede som Hvalpeinstruktørelev hos Erik Martinussen i Hundeklubben Lyngby 2006.

Her tog jeg Dgi’s grunduddannelse for hvalpe instruktører.

Herefter:

DGI’s hvalpe motivation v/Nicholas Lundgren.

DGI’s  Kursus. Hundens drifter v/Kaare Dalslet.
DGI’s Sporkursus v/Kaare Dalslet.
DGI’s Grundlæggende og videregående hundemassage kursus.
DGI’s Kursus: Dogdancing v/Emmy Simonsen.

I 2008 startede jeg i Dansk Kennel Klub. Her har jeg følgende Uddannelser:

DKK’s basis kursus.
DKK’s adfærds og håndteringskursus.
DKK’s opdrætter uddannelse.
DKK’s opdrætter (overbygning).
DKK’s Hvalpe/hvalpefortsætter instruktør uddannelsen.

Elev hos Erling Olsen.
DKK’s almene efteruddannelse.
DKK’s Rally Instruktør.
DKK’s Mentalbeskriver.
DKK’s Før du køber hund.

DKK’s Klikker Instruktør Uddannelse v/Christina Ingerslev.

DKK’s Almene efteruddannelser.

Samt:

Ulve seminar v/Freddy Worm Christiansen.

Herudover nyder jeg at videreuddanne mig indenfor alt hvad der har med hunde at gøre.

En stor tak fra hele mit hjerte skal gå til Erik Martinussen, for at han åbnede denne vidunderlige hunde-verden for mig.

– Jeanette

 

 

God fornøjelse – glæder mig til at se jer.

Hundetræning Nordsjælland - Jeanettes Hundeskole
sid nu

Jeanettes Hundeskole

Jeanettes HundeskoleJeg er blevet opfordret til at skrive et lille indlæg på denne hjemmeside, og det gør jeg gerne, når sagen drejer sig om en så dygtig og kompetent instruktør, som Jeanette.

Jeg mødte Jeanette første gang i foråret 2013, hvor Jeanette stod for Rally træningen på Dansk Kennel Klub’s plads i Helsinge. Det første indtryk jeg fik af Jeanette var, at hun var enormt engageret. Det var tydeligt, at Jeanette elskede at instruere og brændte for at videregive sin store erfaring. Det var tydeligt for os kursister, at såfremt vi ønskede fremgang i træningen, så var mantraet “at være fokuseret på opgaven”. Hvordan kommer vi – min hund og jeg – frem til den næste opgave, og hvordan udfører vi den stillede opgave?

Det skal lige nævnes, at jeg selv har 35 års erfaring som hundetræner, og jeg bilder mig ind, at jeg ved, hvad der skal til for at blive en god instruktør, og der er for mig ingen tvivl om, at Jeanette besidder disse egenskaber til fulde.

Men tilbage til det med at være fokuseret på opgaven. Er man ikke koncentreret og altså fokuseret på det samarbejde, som nødvendigvis skal etableres mellem hunden og en selv for at få det fulde udbytte, så kan man lige så godt “nøjes” med en luftetur, idet både hunden og en selv vil have det bedre hermed.

Tilbage til Jeanette og hvorfor hendes træningsmetoder virker så godt, så skyldes det altså, at både hund og menneske er “på” med det samme og fuldt koncentreret om at lykkes. her er der ikke noget med at gå og spekulerer på, hvad middagen skal bestå af, år man kommer hjem fra træning eller at gå og planlægge et vigtigt møde til i morgen på arbejdet.

Et andet element som Jeanette bringer i anvendelse i sin hundetræning er de såkaldte 3 k’er. Kærlighed, Konsekvens og Kontakt. Kærligheden kommer til udtryk i en allestedsnærværende omsorg fra Jeanettes side overfor alle på pladsen både hunde og mennesker, og der bliver deltagende spurgt ind til, om noget er uklart eller svært forståeligt. Konsekvens har jeg allerede været inde på. Med andre ord “når vi træner”, så træner vi og lader alt andet ude! Kontakten er det punkt, hvorom det hele drejer sig. Fuldt fokus og bevisthed om hvor man selv befinder sig på et hvilket som helst tidspunkt, er et must, og Jeanette er med sin entusiasme med til at inspirer alle til at gøre deres bedste.

Jeg ønsker Jeanette al mulig held og lykke fremover med sin egen Hundeskole.

De kærligste hilsner

Unika og Jan

Sidst opdateret af .